Dam 4 ,
3111HD Schiedam

Bel ons op:

+31621939812

Massages


Baobab massage (Zambia)

Baobab massage (Zambia)

Baobab massage is zacht en vloeiend. Verbetert ontspanning door gebruik van houten eieren en baobabolie. De unieke baobabboom kan goed tegen droogte, vuur en termieten. De vruchten van deze boom staan bekend als ‘apenbrood’. De boom komt voor in de sub Sahara van Afrika.

  • 60 minuten € 55,00 incl. Baobab olie

Boek nu


Rungu massage (Tanzania)

Rungu massage (Tanzania)

Rungu is een diepe drukpuntmassage met lange strijkbewegingen. Vermindert pijn en kwaaltjes, verbetert bloedcirculatie, lymfedrainage en versterkt de spieren. Deze behandeling kent een speciaal instrument: de rungu, een element van de Masai stam uit Oost Afrika. Een soepele glijdende beweging kan punten diep in het weefsel bereiken.

  • 60 minuten € 55,00
  • 90 minuten € 60,50

Boek nu


Ukuchina massage

Dit is een gewilde behandeling in Afrika. Moeders gebruiken deze methode om gespannen en overbelaste spieren te behandelen. Het is een manuele massage met een stevige grip maar met een zachte druk van een warme vochtige handdoek. Gevolgd door een warme doek op probleemgebieden om spanning te verminderen. Ideaal tegen stress en depressie.

tip: goed voor harde werkers in de bouw, horeca en sport. Mijn favoriete massage!

  • 60 minuten € 45,50
  • 90 minuten € 65,00

Boek nu


Zambezi massage (Afrikaanse sub Sahara)

Zambezi massage

Goed voor rug, nek en schouders. Helend voor je kernlichaam door de ritmische beweging, zoals dat van de Zambezi rivier, Afrika’s vierde langste rivier, die stroomt door verschillende landen. Gebruikt een techniek zoals de stroom van de rivier, met zachte golven, die helpen bij ontspanning.

tip: perfect voor de behandeling en ontspanning van dieperliggende weefsels.

  • 30 minuten € 25,00
  • 60 minuten € 55,00

Boek nu


Kutuwa massage (Malawi)

Kutuwa massage (Malawi)

Deze massage combineert de behandeling van voeten en schouders. Het helpt je te gronden en verbetert de bloedcirculatie. Een instrument dat ‘KAMUTENGO’ heet, geeft zachte druk op specifieke punten en gebieden rond de voeten en mogelijk ook de oren. Kamutengo betekent stok in Nyanja. Mis dit niet!

tip: goed voor iedereen, speciaal voor mensen die de hele dag zitten.

  • 30 minuten € 25,50
  • 60 minuten € 45,00

Boek nu