Dam 4 ,
3111HD Schiedam

Bel ons op:

+31621939812

Over Baobab African Massage
Een Afrikaanse holistische en spirituele behandeling die mensen krachtig verbindt met hun binnenste, ze brengt bij wie ze echt zijn. Dat wil ik mensen graag bieden. Een behandeling die niet alleen ontspant maar ook het hele lichaam ontgiftigt en nieuwe energie geeft. Mijn massages staan voor creativiteit met de elegantie en vreugde die verschillende technieken met zich meebrengen. Authentiek houten gereedschappen uit Afrika verbinden je met de natuur en vertellen een verhaal. De massages hebben namen die hun karakteristieken laten zien en inspireren bij heling. Met een geestdrift voor massagetechnieken vind ik het fijn om mensen te helpen zich beter te voelen. Daarom startte ik African Boabab Massage, met mijn handtekening die bijna een ‘stammenchoreografie’ is van instrumenten en bewegingen op je lichaam.

Mijn naam is Vincent Malambo.

Kom vooral langs en ervaar zelf de Baobab Afrikaanse massage.

Contact:
Tel: +31 6 21939812
Email rotterdambaobabmassage@gmail.com